8 Mayıs 2015 Cuma

GÜLŞEN BANGIR BANGIR Geliyor...

Bir Fırt Çek, Bangır Bangır, Kara Liste’m Dan Dan’ken Ellerinden Öper Yıkım Kararı ama Büyük Hatırın Var, Parti Kur Oy Vereyim, zaten En Sevdiğim Yanlışım, Can Yeleği giymem…
Gülşen’in son albüm şarkılarını peş peşe yazıp kendi yorumumu katınca  ortaya böyle yeni bir şarkı sözü çıktı. Şarkı isimleri bir fikir vermediyse eğer, albümle ilgili en baştan yazılması gereken, 10 tane emek harcanmış, güzel şarkı mevcut, özellikle son dönemde iyi şarkının bile zor bulunduğu SINGLE dünyasında başarılı bir albüm olmuş bence. Emeği geçen herkesi kutlarım.
İç Ses: Güzel başladı güzel bitti ilk yazımız :)
Şimdi detaylandıralım albümü; Bangır Bangır klip ve çıkış şarkısı yapılmış fakat benim görüşüm, DAN DAN daha başarılı ve samimi bir şarkı A1 için. (a1’mi kaldı canım abim, hem kaç kişi anlıcak yeni jenerasyondan seni biraz trend ol update et kendini yaa) 
Ama Favorim KARA LİSTE, (Favori vayy çabuk öğreniyorsun) radyolara düşmeden yazayım istedim. Şarkıda tüm Albümdeki istenen hüzün ve hız mevcut o yüzden Play List’te yerini aldı bile ayrıca ELLERİNDEN ÖPER bir diğer Liste parçam. (Play List Huhuw biri durdursun bizi). Albümde hareketli şarkılar öne çıkıyor, fakat album temposu uzun yolcuklarda arabada müzik dinlemeyi sevenler için çok uygun. (Biz niye arabada hiç dinlemedik ki bu kanaate varmadan ). Albümü yazarken unutulmaması gereken önemli isimler var Ozan ÇOLAKOĞLU albümün müzik kalitesini sağlayan kişi aynı şarkılarla bir başkası bu 10 parçadaki dinlenebilirliği sağlayamaz kolay kolay ve Samsun DEMİR (DMC Müzik) oda iyi bir Müzik adamı yoksa bu ekip kolay kolay bir arada tutulmaz. (Magazine bağlatma beni, yaaa AŞK)

Yolu Açık Olsun Albümün. (Yazım ve İmla hatalarını isterseniz dikkate alın bence) Bir Sonraki Yazı GÖKHAN TEPE ''Seninle Her Yere'' olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kim Cevap Versin? İçSes mi yoksa Ben mi?

Pages

Popular Posts